Radio  Top 10  Staff Chat  Bitbucket  Log  Chat DJ 
Urmăreşte-ne si pe:      
Color template:      
New experience for !
Radio  Top 10  Staff Chat  Bitbucket  Log  Chat DJ 
Urmăreşte-ne si pe:      
Color template:      
New experience for !
Radio / FAQ / Rules / Log / Chat DJ
Home
Browse
Upload
Profile
Requests
Forums
Users
FAQ
Staff
Chat
AyS Torrent
Conectat:
819
1,240
Total traffic : 1.28 PB
Utilizatori inregistrati : 734
Seeders : 775 | Leechers : 0
Torente inactive : 0
       R: ---   Up: 0.00 KB   Dl: 0.00 KB     Torrents seeding  Torrents leeching  
 
Invites   BP: 0.0   My Torrents   Friends   Unknown  Slots:
sentbox   all   new
Seed: 1 Leech: 0


Demo theme
Up: 0.00 KB     Dl: 0.00 KB     Ratio: ---     Bonus (0.0)     Invites ()     Bookmarks     Friends List      Radio     Staff     
Welcome back (    ) (Logout)
Messages Center


- User agreement

Determinare

"Vizitatorul", "Utilizatorul" sau "Spectatorul" reprezinta orice individ, care indeplineste si foloseste reteaua globala Internet sau orice conexiune mobila pentru accesul si folosirea informatiei de pe website-ul AysTorrent.ro

Notiuni generale

Regulile date se rasfrang asupra tuturor vizitatorilor si utilizatorilor website-ului. Folosind materialele site-ului dat, vizitatorul este de acord cu regulile date. in cazul cand sunteti de acord cu conditiile indicate, aveti posibilitatea sa purcedeti la utilizarea website-ului si a portalului in sine. in caz contrar, sunteti obligat sa parasiti website-ul.

Modificari

Administratia website-ului isi rezerva dreptul de a modifica unele conditii care sunt in vigoare si totodata de a introduce noi stipulari. Modificarile operate in regulamentul de baza al website-ului intra in vigoare odata cu amplasarea lor pe site. Folosirea ulterioara de catre vizitator a materialelor site-ului, dupa operarea unor modificari in regulamentul de baza, automat semnifica si acceptarea lor.

Garantii; Limitarea raspunderilor

In pofida faptului ca Administratia website-ului se straduie sa puna la dispozitia utilizatorului o informatie cat se poate de clara si veridica, website-ul nu duce nici un fel de raspundere pentru caracterul informatiei publicate. Proprietarii si Administratia website-ului nu duc nici un fel de raspundere pentru folosirea resurselor disponibile in cadrul site-lui.

Vizitatorul direct este de acord ca utilizeaza site-ul asumandu-si toate riscurile aferente. Nici website-ul, nici partenerii nostri nu garanteaza activarea neintrerupta si fara erori a site-ului.

TOATA INFORMATIA ESTE PROPUSA PE SITE SUB MARCA "CUM ESTE" ("AS IS" CU POSIBILE GRESELI, FARA ORICE TIP DE GARANTII, DIRECT SAU INDIRECT SPECIFICATE . WEBSITE-UL SI PARTENERII NOSTRI NU POARTA NICI O RASPUNDERE PENTRU EVENTUALA CREARE A UNOR DAUNE INTR-UN MOD DIRECT, INDIRECT, EFECTIV SAU TANGENTIAL, INCLUZAND BENEFICIILE SAU DAUNELE APARUTE CA REZULTAT AL FOLOSIRII SAU NEFOLOSIRII INFORMATIEI iN CAUZA, DAUNE CA REZULTAT AL FOLOSIRII SIGURANTEI INFORMATIEI, CHIAR DACA WEBSITE-UL SI PARTENERII SAI AU FOST AVERTIZATI CU O EVENTUALA APARITIE A ACESTOR DAUNE.

Website-ul isi rezerva dreptul de a modifica in orice timp serviciile propuse utilizatorilor, fara vreo instiintare in prealabil. Afisarea link-urilor spre productia si serviciile persoanelor terte, se efectueaza in scopuri informative, aceasta nu inseamna ca website-ul ii sustine sau ii recomanda.

Urmarirea continutului

Website-ul isi rezerva dreptul de a urmari continutul site-ului, inclusiv sectiunile publicitare, forum-uri sau chat, ca prim scop fiind adaptarea materialelor postate la conditiile in vigoare.

Administratia website-ului isi rezerva dreptul la propria dorinta de a redacta, sterge, refuza publicarea unor materiale suspecte, care pot fi considerate ca incalcari ale regulamentului de baza. Totodata, noi nu suntem in stare de a monitoriza, urmari sau verifica toti utilizatorii nostri si informatia aferenta lor, publicata si/sau pusa la dispozitie de catre utilizatorii in cauza. Daca Dvs sunteti detinatorul drepturilor de autor ale informatiei publicate pe paginile site-ului nostru si considerati ca drepturile Dvs au fost incalcate, va puteti adresa la Administratia website-ului, si noi indata vom sterge materialul vizat de catre Dvs.

Comportamentul vizitatorilor

Vizitatorii website-ului sunt obligati sa utilizeze informatia publicata pe paginile noastre doar in scopuri legale. Este interzisa utilizarea informatiei intr-un mod ce ar prejudicia utilizatorul conform legilor ce functioneaza in tara/localitatea unui utilizator concret. Este recomandabil ca vizitatorul sa nu publice sau sa transmita prin intermediul site-ului vreun material ce ar prejudicia drepturile altor vizitatori. Aceste actiuni pot fi considerate drept insulta si/sau incalcarea drepturilor si sentimentelor altor vizitatori, ceea ce, la randul sau, se considera drept o incalcare flagranta a regulamentului prezent. Este interzisa, de asemenea, afisarea pe website a unui comportament neadecvat in ceea ce priveste anumite teme sau discutii, sau publicand materiale cu continut publicitar.

Vizitatorul poate folosi materialele publicate pe website exclusiv pentru uz personal si in scopuri introductive. Folosirea materialelor site-ului in alte scopuri este strict interzisa. Vizitatorii sunt obligati sa nu publice pe acest site materiale ce sunt protejate de catre legislatia despre drepturile de autor fara consimtamantul proprietarului, a marcii comerciale sau a oricarui drept de proprietate. Vizitatorul, care a postat un astfel de material, va fi unicul raspunzator pentru incalcarea drepturilor de autor si a drepturilor de proprietate, cauzate in urma acestei actiuni ilegale. in nici un caz si in orice conditii, responsabilitatea pentru efectele de apoi care direct sau indirect ar duce la utilizarea informatiei sau a fisierelor stocate pe website, nu poate reveni Administratiei site-ului si nu poate fi motiv pentru punerea acesteia sub urmarire penala.

Publicand materiale in sectiunile deschise ale acestui site, vizitatorul automat confirma si garanteaza ca autorul si proprietarul dreptului de autor al materialului dat a acordat consimtamantul sau pentru utilizarea informatiei sale intr-un mod gratuit, pe termen nelimitat, fara temei de retragere, cu drept public si permisiunea pentru utilizarea, redarea, modificarea, publicarea, traducerea si redistribuirea unui astfel de material (integral sau partial), si/sau integrarea lui in alte materiale, in orice caz si in orice forma si cu orice mijloace. Vizitatorul totodata ofera in acest fel altor vizitatori posibilitatea de a primi acces, de a viziona, de a stoca si de a copia materialele date in scopuri personale.

Link-uri spre site-uri terte si spre paginile website-ul nostru.

Site-ul dat poate contine informatii despre site-urile persoanelor terte. Trecerea pe o alta internet-sursa, legata de site-ul dat, are loc sub raspunderea utilizatorului, website-ul nu poarta nici o raspundere pentru claritatea informatiei, a datelor, a viziunilor, a sfaturilor si a declaratilor facute pe paginile mentionate. website-ul permite postarea link-urilor spre alte site-uri, asigurand o comoditate pentru utilizatori, dar aceasta nu nu semnifica faptul ca website-ul aproba continutul link-urilor postate sau poarta vreo raspundere pentru continutul acestora.

Marci comerciale si logo-uri

Marcile comerciale, logo-urile si marcile unor servicii, postate pe site-ul dat, sunt proprietatea website-ului sau a persoanelor terte.